Verschillende soorten trouwvervoer in Limburg

Het uitzoeken voor het trouwvervoer is niet meer dan een regeltje op jullie to do lijst van de voorbereiding op de trouwdag. Maar als dat onderdeel wilt oppakken dan blijkt dat ineens een behoorlijke klus te zijn.

Al vanaf het moment dat jullie je gaan verdiepen in het aanbod van trouwauto’s, trouwbussen en trouwkoetsen zul je merken dat het aanbod zeer groot en divers is. En als je eenmaal het type trouwvervoer hebt gekozen, dan kom je in de wereld van de aanbieders van jullie favoriete trouwvervoer

Hulp bij het zoeken naar het trouwvervoer voor de trouwdag in Limburg

We gaan jullie een handje helpen. We laten je hier eerst de meest gekozen soorten trouwvervoer zien. Zoveel mogelijk van aanbieders uit Limburg, maar ook van trouwvervoerbedrijven uit andere provincies die hun diensten ook in Limburg aanbieden.

Diverse soorten trouwvervoer

Het aanbod van trouwvervoer voor jullie trouwdag is zeer uitgebreid. En dat is ideaal als je straks wilt trouwen in een bepaalde sfeer of thema. Of dat je zelf wilt rijden in een sportieve bolide, de bruidskinderen en ouders met jullie mee laten rijden in een prachtige limo. En misschien gaan jullie wel trouwen in een kasteel in Limburg... dan moet je uiteraard in een klassieke trouwkoets met paarden de kasteelgrachten oversteken. Wij hebben hier een aantal mogelijkheden op een rij gezet. 

Klassieke trouwauto's

We beginnen bij vroeger… de klassiekers dus. Deze groep omvat auto's zoals oldtimers, klassieke Rolls-Royces, Bentley's of vintage modellen uit de jaren '50 en '60. Al deze oldtimers stralen als trouwauto volop elegantie en charme uit en zijn in ieder geval perfect voor een traditionele bruiloft.

Luxe limousines

Limousines bieden comfort en stijl én ruimte voor meerdere personen. Ze zijn ruim genoeg om het bruidspaar en enkele van hun naaste familieleden of bruidsmeisjes en bruidsjonkers te vervoeren. En de trouwfotograaf smult ervan.

Een trouwkoets getrokken door paarden

Voor een sprookjesachtige sfeer kunnen a.s. bruidsparen kiezen voor een prachtige koets getrokken door paarden en met de koetsier op de bok. Dit geeft een bijzonder romantisch tintje aan de bruiloft en is perfect voor een sfeervolle aankomst bij de trouwceremonie.

Sportwagens en snelle bolides

Voor koppels die van snelheid en luxe houden, zijn de exotische auto's zoals Ferrari ‘s, Lamborghini's of Aston Martins als trouwauto zeker een optie. Als snelle en sportieve trouwauto’s trekken zeker de aandacht en voegen een flink modern tintje toe aan de bruiloft. Ook hier wordt de trouwfotograaf weer helemaal blij van.

Vintage bussen, luxe bussen en de vintage VW busjes als trouwvervoer

Voor een retrogevoel kunnen jullie als bruidspaar kiezen voor een vintage bus. Dit kan een klassieke schoolbus zijn, een Amerikaansse trouwbus, een dubbeldekker of juist een zeer luxe trouwbus inclusief airco en catering. Het voordeel is dat je met z’n allen vanaf een vast punt vertrekt naar de trouwlocatie.

Met z’n allen in het huwelijksbootje

Als de trouwlocatie in Limburg aan het water ligt, dan kan een boot een uniek trouwvervoer zijn. Een romantische tocht over het water, beetje catering aan boord… de sfeer zit er al in voordat er ook maar een ja-woord is gegeven.

Fietsen, scooters of motoren

Voor avontuurlijke koppels kunnen fietsen of motorfietsen een geweldige keuze zijn. Het is een leuke en informele manier om van de ene locatie naar de andere te gaan.

We hopen dat we jullie een beeld hebben gegeven van het diverse aanbod trouwvervoer. Als je een keuze maakt voor een trouwauto, trouwkoets of trouwbus, zorg dan wel dat het past bij de stijl van de trouwdag en zeker ook bij jullie eigen stijl!

 

Leuke adresjes

Royal Trouwauto Service

Royal Trouwauto Service

Bijzonder trouwvervoer, landelijke service
Nuchelmans Trouwvervoer

Nuchelmans Trouwvervoer

stijlvolle trouwauto’s
Leo Wilms Trouwvervoer

Leo Wilms Trouwvervoer

speciaal trouwvervoer
Limousine.nl

Limousine.nl

trouwvervoer voor de scherpste prijs
Bastiaan Trouwoldtimers

Bastiaan Trouwoldtimers

mooi, stoer & romantisch trouwvervoer
Trouwvervoer Weert

Trouwvervoer Weert

Exclusief trouwvervoer
Stalhouderij Hazeleger

Stalhouderij Hazeleger

Stijlvol trouwvervoer door heel Nederland
Stalhouderij Hans Joosen

Stalhouderij Hans Joosen

romantische trouwkoetsen
Klassiek Toeren Twente

Klassiek Toeren Twente

vw busjes en coole oldtimers
Classicos

Classicos

stijlvolle en betaalbare oldtimers

Ook interessant

10 tips voor de zoektocht naar een trouwfotograaf in Limburg

10 tips voor de zoektocht naar een trouwfotograaf in Limburg

Bijzondere trouwlocaties in Limburg

Bijzondere trouwlocaties in Limburg

Partyverhuur en Catering of all-in?

Partyverhuur en Catering of all-in?

Hoe vinden we een trouwambtenaar die bij ons past?

Hoe vinden we een trouwambtenaar die bij ons past?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media