Stralen als een beauty op je trouwdag!

De bruidsmake-up, het bruidskapsel en ook de bruidsnagels zijn een belangrijk onderdeel op het lijstje van de voorbereiding op de trouwdag.Op deze pagina vind je professionele beauty specialisten en make-up artists voor de bruidsmake-up, de bruidsnagels en het bruidskapsel. Je kunt hier bij deze beauty specialisten eenvoudig informatie en prijzen voor de bruidsmake-up aanvragen of een afspraak maken voor een proefmake-up en het bruidskapsel.

Beauty
Lookslikereny Beauty Studio
Lookslikereny Beauty Studio
Roermond
Katinka Jarabik Visagie - Beauty
Katinka Jarabik Visagie - Beauty
Sittard

Kies voor een professionele visagist en hairstylist

Voor jouw bruidsmake-up, bruidskapsel en nail-art is het belangrijk dat je kiest voor een professionele visagist en hairstylist in Limburg. Als je straks jouw visagist en bruidskapper hebt gekozen, informeer dan naar de mogelijkheden voor een proefsessie voor make-up en bruidskapsel. De proefsessie doe je circa 4 tot 6 weken voor de trouwdatum. Vraag ook bij de bruidsmoeders en bruidsmeisjes of zij op de trouwdag ook in de make-up willen. Dan kun je dit meenemen in de prijsopgaaf.

Informatie, beschikbaarheid en tarieven

Je kunt hier op deze pagina bij de beauty stylisten in Limburg eenvoudig beschikbaarheid, tarieven en een proefsessie aanvragen. Informeer bij de specialist voor de bruidsmake-up ook naar de mogelijkheden voor het bruidskapsel én bruidsnagels. Dit kun je hier eenvoudig aanvragen met het formuliertje op iedere pagina. Deze komen rechtstreeks bij de bruidsstilisten binnen.

Overzicht per plaats voor Beauty in Limburg

Roermond | SittardBezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media