Catering voor jullie trouwfeest op locatie in Limburg

Cateringbedrijven worden steeds vaker ingehuurd voor de trouwdag. Omdat de keuze voor de trouwlocaties in alle gemeenten in Limburg is vrijgegeven, kun je voor jullie unieke droomlocatie kiezen, zonder dat daar catering e.d. aanwezig is. Wij tonen je hier de cateraars die wekelijks worden ingezet voor de catering op de trouwlocaties en feestlocaties. Je kunt hier bij de cateringbedrijven in Limburg online vrijblijvend informatie en tarieven aanvragen voor jullie trouwdag. Succes!

Catering
Léon Savelkoul Catering & Events
Léon Savelkoul Catering & Events
Puth
De IJsmannetjes
De IJsmannetjes
Venlo
Where Is My Kitchen Now
Where Is My Kitchen Now
Amsterdam
De Kort Catering
De Kort Catering
Rijen

Catering voor jullie trouwdag

Gaan jullie buiten trouwen of het trouwfeest op een vrije trouwlocatie vieren waar je de catering en partyverhuur zelf mag verzorgen, dan is de catering 1 van de belangrijkste onderdelen op jullie takenlijst. De cateraars in Limburg bieden steeds meer totaal concepten aan voor een trouwerij en bruiloft. Van hapjes, drankjes e.d. tot de volledige verzorging van de trouwdag met dus de catering en vaak ook alle buitenmeubels, feesttenten of stretchtenten, opstelling voor de trouwambtenaar, etc...

Vraag vrijblijvende informatie aan 

Met alle mogelijkheden die de cateraars momenteel aanbieden voor het buiten trouwen en het vieren van het bruiloftsfeest, kun je dus informatie op maat aanvragen of je maakt een afspraak om jullie wensen te bespreken. Je kunt daarvoor het formulier gebruiken die op de pagina's van de cateringbedrijven die zich hier op TrouweninLimburg.nl aan jullie presenteren. Jouw bericht komt rechtstreeks bij de het cateringbedrijf binnen. Je ontvangt uiteraard z.s.m. een reactie terug.

Overzicht per plaats voor Catering in Limburg

Puth | VenloBezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media