Vind een trouwfotograaf die bij jullie past

Voor het vinden van een trouwfotograaf kunnen jullie je eerst laten inspireren op het internet. Hier zie je de verschillende stijlen van fotograferen en dus ook van de trouwreportages. Verder kun je informeren bij familie, vrienden, collega's e.d. die onlangs zijn getrouwd, naar hun ervaring met de trouwfotograaf. Zo vind je de fotograaf die voor jullie trouwdag past bij jullie wensen, stijl én budget!

keno_weddings_trouwfilm_bruidsfotograaf_photobooth_limburg22Foto: KENO Weddings

Jullie wensen voor de trouwreportage

En als je dan één of enkele fotografen hebt geselecteerd, bekijk dan of de gemaakte trouwfoto's van deze fotograaf overeen komen met jullie wensen en in hoeverre de stijl van fotograferen past bij jullie eigen stijl. Verdiep je vooraf ook in de trends in bruidsfotografie, in Limburg. En als er prijzen van de bruidsreportages online staan, kijk dan of deze passen binnen jullie budget. En natuurlijk of deze trouwfotograaf  beschikbaar is op jullie trouwdatum.

Kennismakingsgesprek

Als jullie de keuze voor de trouwfotograaf hebben gemaakt, maak dan eerst nog even een vrijblijvende afspraak. Dat kan persoonlijk, online of telefonisch. Hebben jullie gekozen voor een trouwfotograaf uit Limburg, dan zou dat misschien ook nog in een persoonlijke afspraak kunnen. Hierbij ontdek je of er een goede klik is tussen de fotograaf en jullie als a.s. bruidspaar. Want je brengt tenslotte toch een groot deel van de trouwdag met deze fotograaf door. Daarnaast kun je ook aangeven welke unieke momenten en belangrijke personen je graag uitgelicht wilt terug zien in de fotoreportage.

7_Leon-van-Lier_Fotoreportage-huwelijkFoto: Foto & Film Leon van Lier 

Pre wedding shoot

Een pre-weddingshoot is bijna niet meer weg te denken bij de voorbereiding op de trouwdag. Een pre-weddingshoot heeft meerdere functies. Allereerst leren jullie de bruidsfotograaf goed kennen als deze met jullie aan het werk is. Na deze shoot kun je ook nog enkele aanvullende wensen doorgeven. En de pre-weddingshoot is de laatste reportage waarin jullie samen ongetrouwd gefotografeerd worden! Bij een pre-weddingshoot worden ook foto's gemaakt die je kunt gebruiken voor de save the date kaarten, de trouwkaarten en de huwelijksbedankjes! Dus eigenlijk voor het gehele trouwkaartenassortiment die jullie gaan gebruiken voor de uitnodigingen, menukaartjes, bedankkaartjes, etc.

Bruidsreportage_Limburg_1Foto: Eric Smeets Fotograaf

Boodschappen doen

Alle kosten, zoals het aantal uren dat de fotograaf aanwezig is, de kosten voor extra uren, de pre wedding shoot, eventuele reiskosten, het trouwalbum e.d. kunnen wij je geen adviezen voor geven. Spreek alles wel goed door om misverstanden te voorkomen. Maar het zoeken van een trouwfotograaf heeft eigenlijk best wel veel overeenkomsten met boodschappen doen. De artikelen met een hoge kwaliteit zijn vaak iets duurder geprijsd. Maar dan heb je wel iets goeds! Maar je hebt ook altijd wel boodschappen in je karretje voor een iets lagere prijs die ook helemaal prima zijn! Met de toppers die wij je op deze website presenteren komt het zeker allemaal prima in orde!

Wij wensen jullie én de trouwfotograaf een hele fijne dag samen!

Leuke adresjes

Mynt Jewels & Watches

Mynt Jewels & Watches

merken en huiscollectie trouwringen
Foto & Film Leon van Lier - Fotografen

Foto & Film Leon van Lier - Fotografen

Professionele bruidsfotograaf en videograaf
Ellen Houben Gitaar & Zang

Ellen Houben Gitaar & Zang

Live muziek tijdens de ceremonie
Exclusief Bruidsmode

Exclusief Bruidsmode

Trouwjurken en bijpassende accessoires
Hotel Kasteel TerWorm - Trouwlocatie

Hotel Kasteel TerWorm - Trouwlocatie

van ceremonie tot huwelijksnacht
Leo Wilms Trouwvervoer

Leo Wilms Trouwvervoer

speciaal trouwvervoer
Stefan Oostwegel Fotografie

Stefan Oostwegel Fotografie

Make memories last
Jack de Vries Fotografie

Jack de Vries Fotografie

Bruidsfotograaf in Schinveld
TailormadeSuits

TailormadeSuits

TailormadeSuits
Bruidshuis Pereboom - Uitverkoop!

Bruidshuis Pereboom - Uitverkoop!

Kortingen tot 70 %!!
Silvrants Edelsmid

Silvrants Edelsmid

Keuze uit wel 1000 en 1 paar trouwringen
KENO Weddings

KENO Weddings

Bruidsfotograaf - Videograaf - Photobooth
Léon Savelkoul Catering & Events

Léon Savelkoul Catering & Events

gespecialiseerd in catering voor bruiloften
Eric Smeets Fotograaf

Eric Smeets Fotograaf

spontane, kunstzinnige bruidsfotografie
AndyCobben.nl - Bruiloftmuziek

AndyCobben.nl - Bruiloftmuziek

Voor een spetterend feest
Katinka Jarabik Visagie - Beauty

Katinka Jarabik Visagie - Beauty

professionele bruidsmake-up
Photoboothhuren24

Photoboothhuren24

De voordeligste photobooth van Nederland

Veel gestelde vragen over Vind een trouwfotograaf die bij jullie past

De kosten voor een trouwfotograaf

Allereerst moet je voor de kosten van een trouwfotograaf rekening houden met de kwaliteit en ervaring van de fotograaf. En om 1 prijs te noemen moet je ook weten hoe lang de fotograaf aanwezig is. Maar grofweg kun je voor alle werk en contact vooraf, 8 uren aanwezigheid op de trouwdag en de nabewerking en contact: gemiddeld tussen de € 1200,- en € 2000,- . 

De trends in trouwfotografie:

1. Met stip op nummer 1 is toch wel het fotograferen van de trouwerij en het huwelijksfeest buiten met een drone! En de dronefotografie is echt geen hype, want het resultaat is verbluffend. Uiteraard moet de trouwlocatie of feestlocatie zich er wel voor lenen. 
2. Alweer even bekend, maar zeker nog een trend voor de trouwfotografen en bruidsparen: De pré-weddingshoot. Nog voor de trouwdag worden de laatste foto's van de ongetrouwde bruidslieden gemaakt. Tijdens de pré weddingshoot kunnen de trouwfotograaf en het a.s. bruidspaar aan elkaar wennen en hier en daar een proefshot maken om bijzondere kiekjes op de trouwdag te kunnen maken.
3. Zeker ook een trend te noemen: de "early bird photographer". De vroege vogel fotograaf is dus al vroeg aanwezig bij de woning van (1 van) de bruidslieden om pure en natuurlijke shots te maken van het opmaken, aankleden, emoties, verbazing, blijdschap, etc. Van het bruidspaar, bruidsouders, getuigen, de huisdieren, etc... Dus foto's 's ochtends thuis vanaf de eerste kop koffie tot het gezamenlijk rijden naar de trouwlocatie! 


 

Fotograaf zoeken... check!!

Jullie favoriete trouwfotograaf kun je niet vroeg genoeg vastleggen. Deze taak staat na de trouwlocatie bespreken en de trouwdatum vastleggen, toch wel bovenaan het to-do-lijstje. Zeker als je op een donderdag of vrijdag gaat trouwen. Veel trouwfotografen hebben al ruim 1 jaar in voren nog weinig vrijheid in hun agenda. Dus als het budget hebt berekend en de trouwdatum en trouwlocatie vastgelgd, dan is het een absolute aanrader om op zoek te gaan naar de bruidsfotograaf die past bij jullie wensen, stijl en...budget!
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media