Maak kennis met onze trouwfotografen in Limburg

Het vinden van een trouwfotograaf is één van de belangrijkste onderdelen van de voorbereiding op jullie trouwdag. De meeste trouwbedrijven zijn verantwoordelijk om voor een prachtige trouwdag te zorgen. Maar de trouwfotograaf daarentegen moet er juist voor zorgen dat die prachtige trouwdag ook nog eens onvergetelijk worden. Wij geven je hier een aantal tips over de ervaren trouw- en bruidsfotografen uit Limburg die dat zeker voor jullie kunnen waarmaken.

Bruidsfotograaf & videograaf Leon van Lier

Door zijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf in Limburg weet Leon van Lier als geen ander waar een trouwreportage aan moet voldoen. Dat begint als vroeg bij het kleden van de bruid of bruidegom en het officiële begin van de trouwdag als de trouwauto komt voorrijden. Blijdschap, spanning, emoties, de tranen… Leon legt het allemaal voor eeuwig vast. En niet alleen op het perfecte plaatje, maar ook op film. De tarieven liggen tussen de € 900,00 en circa € 1500,- voor een complete bruidsreportage.

 
 

Nadine van Mierlo Fotografie

Trouwfotograaf Nadine van Mierlo omschrijft zichzelf als nieuwsgierig, creatief, een beetje eigenwijs en ook als durfal. De onverwachte momenten vastleggen is toch telkens haar grootste uitdaging. Geen standaard trouwreportages dus, maar een reportage waar jullie nog lang van zullen nagenieten. En mocht je haar zelf ook een traantje zien weg pinken, dan weet je hoe ze zich inleeft in jullie emotie en geluk.  De kosten van zo’n unieke trouwreportage van Nadine liggen tussen € 1895,- en 3900,- Uiteraard kunnen jullie een prijsopgaaf op maat ontvangen.

Keno Weddings:  trouwfoto’s en trouwfilm

De fotograaf van Keno Weddings uit Maastricht noemt ons de trefwoorden ongedwongen en puur, en dat vooral met oog voor die belangrijke details. Naast het vastleggen van jullie trouwdag kan de videograaf van Keno Weddings ook de trouwfilm verzorgen. Een compleet pakket dus. Om jullie stijl en wensen te bespreken komen de heren van Keno Weddings vooraf bij je langs om jullie wensen en de mogelijkheden van de trouwfoto’s en trouwfilm te bespreken. De tarieven voor een hele dag trouwfotografie óf trouwfilm zijn de kosten circa € 1950,- Voor de trouwfoto’s én de trouwfilm samen: € 3500,- 

 
 

Finaste Fotografie

Melissa is het gezicht achter Finaste Fotografie. Een prachtige trouwreportage maken die jullie mooiste dag voor altijd vastlegt, is voor Melissa het allermooiste om te doen. Uiteraard weet ze vanuit haar ervaring als bruidsfotograaf in Limburg wat de belangrijkste momenten zijn die niet in jullie bruidsreportage mogen ontbreken. Maar ze werkt vooral ook vanuit haar gevoel. En dat is in alle trouwfoto’s terug te vinden. Jullie mooiste dag is voor deze bruidsfotograaf dus eigenlijk ook een hele mooie dag. De kosten voor een bruidsreportage begint vanaf € 975,-. Omdat de bruidsreportage maatwerk is vanuit jullie wensen, zal zij jullie vooraf een prijsopgaaf op maat aanbieden.

Eric Smeets Bruidsfotografie

Als jullie Eric Smeets kiezen als bruidsfotograaf, dan begint de voorbereiding op de bruidsreportage met een persoonlijk gesprek waarin Erik eerst zal luisteren naar jullie wensen en daarna uitleg geven over zijn werkwijze en alle mogelijkheden voor een unieke trouwreportage. Eric zoekt zoveel mogelijk vanuit de achtergrond naar de mooiste momenten waarvan de trouwfoto’s niet in de bruidsreportage mogen ontbreken. De tarieven van de trouwreportages in Limburg zijn maatwerk, net als de trouwfoto’s. Na jullie gesprek zal hij de prijs voor de  bruidsreportage op maat aanbieden.

 
 

Trouwfotograaf Jack de Vries

De trouwreportages van bruidsfotograaf Jack de Vries begint met een bezoek aan het a.s. bruidspaar. Alles draait bij een fotograaf om de klik, daarom moet er ook een klik zijn tussen jullie en deze trouwfotograaf uit Schinveld, Limburg. Spontaniteit is een kenmerk voor Jack, zowel in de trouwreportage als in de voorbereiding en natuurlijk vooral tijdens jullie trouwdag. Dankzij de brede ervaring kent hij de belangrijkste fotomomenten uit in hoofd. De trouwjurk, de trouwringen, jullie blikken en ongetwijfeld een traan… Julie zullen er nog lang op terug kunnen kijken. De kosten voor het vereeuwigen van jullie trouwdag in een prachtige bruidsreportage liggen rond de € 900,-  

Stefan Oostwegel – Trouwfotograaf in Limburg

Ongedwongen… dat is de wijze waarop Stefan jullie trouwdag vast legt. Alle bijzondere momenten, de emoties, blijdschap en feestvreugde weet deze Limburgse trouwfotograaf als geen ander vast te leggen. Maastricht is de thuisbasis vaan deze ervaren trouwfotograaf, maar ondertussen heeft hij in heel Limburg én ook daar buiten de mooiste trouwreportages op de gevoelige plaat vastgelegd. Een trouwreportage is maatwerk. Daarom kun je vrijblijvend een prijsopgaaf voor jullie trouwfoto’s bij Stefan aanvragen.

 
 

Weddingmarks Fotografie

Als je van sprankelende trouwfoto’s houdt die de emoties van het bruidspaar én de gasten weerspiegelen, dan ben je bij Weddingmarks Fotografie in Limburg aan het juiste adres. Dus als jullie een bruidsfotograaf in Limburg zoeken die het geluk van jullie trouwdag op prachtige wijze digitaal kan vastleggen, dan hoef je niet verder te zoeken. Mark komt dan graag vrijblijvend met jullie in contact! Want net zoals hij graag een beeld bij jullie krijgt, willen jullie dat ook vast bij hem.

Vraag vrijblijvend informatie aan bij deze trouwfotografen

Met 1 van deze ervaren trouwfotografen uit Limburg zijn jullie verzekerd van een prachtige trouwreportage. Aan de pagina's van alle fotografen is een formuliertje gekoppeld. Hiermee kun je eenvoudig informatie, tarieven of een afspraak aanvragen. Wij wensen jullie alvast veel plezier bij de voorbereiding op het trouwen en voor straks een hele fijne trouwdag, waar je nog vaak op terug kunt kijken dankzij een prachtige fotoreportage!

Leuke adresjes

Jack de Vries Fotografie

Jack de Vries Fotografie

Bruidsfotograaf in Schinveld
Foto & Film Leon van Lier - Fotografen

Foto & Film Leon van Lier - Fotografen

Professionele bruidsfotograaf en videograaf
Finaste Fotografie

Finaste Fotografie

Pure emoties gevangen op beeld
Nadine van Mierlo Fotografie

Nadine van Mierlo Fotografie

capture the love
Stefan Oostwegel Fotografie

Stefan Oostwegel Fotografie

Make memories last
Eric Smeets Fotograaf

Eric Smeets Fotograaf

spontane, kunstzinnige bruidsfotografie
KENO Weddings

KENO Weddings

Bruidsfotograaf - Videograaf - Photobooth
Weddingmarks Fotografie

Weddingmarks Fotografie

jullie trouwdag… jullie wensen!

Ook interessant

10 tips voor de zoektocht naar een trouwfotograaf in Limburg

10 tips voor de zoektocht naar een trouwfotograaf in Limburg

Trends in bruidsfotografie

Trends in bruidsfotografie

Bijzondere trouwlocaties in Limburg

Bijzondere trouwlocaties in Limburg

Vind een trouwfotograaf die bij jullie past

Vind een trouwfotograaf die bij jullie past
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media