Een trouwfeest zonder photobooth?

De photobooth mag op geen enkel bruiloftsfeest meer ontbreken. Althans... dat is onze mening. In de huidige tijd waarin alles hypermodern, digitaal en online moet zijn, is uitgerekend het ouderwetse fotohokje, zoals die vroeger op de treinstations en in winkecentra stonden, razend populair en een onbetwiste must-have op ieder huwelijksfeest.

fotosnap_fotobooth_accessoiresFoto: Fotosnap

De geschiedenis van het fotohokje

De photobooth is eigenlijk de wederopstanding van het fotohokje waar men vroeger in stapte om (zwart-witte) pasfoto's te maken. Allereerst moest je zorgen dat het dikke donkere gordijn goed dicht was, want anders had je vals licht en kwam je maar flets op de foto te staan. Daarna gooide je een dubbeltje, kwartje of soms maar liefst een gulden in de gleuf en even later kwam er een flits vanuit het apparaat waar je 3 dagen later nog last van had. Maar dan had je wel 4 pasfoto's voor een kwartje!

Fotobelevenis_ouderwets_fotohokjeFoto: Fotobelevenis

De wederopstanding

De fotografen hebben zich in de jaren daarna goed ontwikkeld waardoor het fotohokje (op z'n Engels Photobooth),is uitgestorven. Maar jaren later was daar ineens de opkomst van de photobooth op bruiloften en andere feesten, vaak helemaal in de stijl van vroeger. En ook de huidige party-photobooth is qua stijlen alle kanten opgevlogen.
 

De verschillende photobooth'

Als jullie straks gaan trouwen dan heb je keuze uit diverse soorten fotohokjes. Niet alleen meer hokjes trouwens, want de photobooth' wordt nog in de klassieke stijl als fotohokje voor de bruiloft geleverd maar ook in veel andere gedaanten. Bijvoorbeeld als een fotospiegel, opblaasbare photobooth, een ouderwetse camera op 3-poot statief, een moderne foto- of videozuil, virtual reality photobooth en zelfs camera's in een klassieke auto verwerkt die gewoon komt voorrijden op jullie trouwdag.

boothdeluxe_fotospiegelFoto: BoothDeLuxe

Stijlen en accessoires

Alle fotohokjes, fotozuilen en -palen etc. zijn zoals hierboven genoemd in diverse stijlen te huur voor jullie bruiloft. Vooral de komische uitvoeringen worden veel gehuurd. Maar doordat de trouwfeesten ook vaak in thema's en stijlen worden georganiseerd, kun je daar bijpassende stijlen photobooth' huren. Dus zelfs voor een themabruiloft is ongetwijfeld een bijpassend fotohokje of zuil e.d. te huur. Humoristisch, futuristisch, modern, vintage, boho, etc.. Ook de accessoires voor bij de photobooth zoals brillen, snorren, grote lippen e.d. op een stokje, mutsen, hoeden, pruiken, etc. worden geleverd in de stijl van jullie trouwdag. 

fotoboothshuren.nl_fotohokjeFoto: Photobooths-huren.nl

Het aanbod en de tarieven

De tarieven van een photobooth variëren van circa € 200,- tot 850,-. Uiteraard met uitschieters naar boven voor de exclusieve modellen. Kijk via deze link naar het aanbod. diversiteit én welke photobooth het beste past op jullie trouwdag en bij jullie budget! Mocht je meer over een bepaald verhuurbedrijf van photobooths willen weten kun je altijd nog even de recensies online bekijken. Want het is net als bij de fotografen: een goede camera maakt nog geen fotograaf

Fotograaf, trouwfilm én photobooth

Er zijn ook trouwbedrijven die hun diensten combineren met de verhuur van photobooth'e.d. Bij afname van meerdere diensten hoeven jullie uiteraard maar 1x verzend- of reiskosten betalen. Of zelfs helemaal geen extra kosten omdat je meerdere produkten of diensten afneemt. In Limburg levert Keno Weddings bijvoorbeeld zijn diensten als professioneel trouwfotograaf, videograaf én dus de verhuur van een photobooth! 3 in 1. Daar wordt het zeker niet duurder van!

Leuke adresjes

FotoSnap - Sfeermaker

FotoSnap - Sfeermaker

Een onmisbare sfeermaker
Fotobelevenis.nl - Photobooth-huren

Fotobelevenis.nl - Photobooth-huren

Onmisbaar! De photobooth
Photoboothhuren24

Photoboothhuren24

De voordeligste photobooth van Nederland
Photobooths-huren.nl

Photobooths-huren.nl

Keuze uit 250+ photobooths voor jouw bruiloft
BoothDeluxe - Photobooth-huren

BoothDeluxe - Photobooth-huren

unieke photobooth op uw bruiloftBezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media