Trouwen in Mook en Middelaar

Jullie gaan trouwen? Dan is de eerste stap al gezet. Trouwen voor de gemeente wordt het burgerlijk huwelijk genoemd. Wil je ook voor de kerk trouwen? Dan mag dit pas ndat het burgerlijk huwelijk gesloten is. Je kunt in de gemeente Mook en Middelaar trouwen in de raadzaal en op twee permanent aangewezen trouwlocatis.

Trouwlocaties

• Raadzaal gemeentehuis
• Café-zalen De Poort van Limburg
• Restaurant/Herberg 't Zwaantje
• Jachtslot de Mookerheide

Partyschepen

• Jan van Cuijck uit Cuijck
• Hertog Jan uit Maasbommel
• Filia Mosae uit Wanssum 

Trouwen-in-Mook-en-MiddelaarZelf gekozen locatie

Ook kan een huwelijk op een zelf gekozen locatie worden voltrokken. Hier zijn voorwaarden aan verbonden. Je kunt hierover contact opnemen met het KlantContactCentrum. Minimaal 3 maanden voor de beoogde huwelijksdatum moet een schriftelijk verzoek worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders

Trouwtijden

Het hele jaar door kan getrouwd worden op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 tot 19.00 uur zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis huwelijk

Gratis trouwen kan op dinsdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 uur in een spreekkamer van het gemeentehuis. De plechtigheid bestaat alleen uit de wettelijk voorgeschreven formaliteiten zoals het geven van het ja-woord, het ondertekenen van de huwelijksakte door het bruidspaar en de getuigen en het uitreiken van het trouwboekje (voor het trouwboekje worden wel kosten in rekening gebracht). De hele voltrekking duurt ongeveer 10 minuten. In de spreekkamer is slechts plaats voor enkele gasten.

Meer informatie over trouwen in Mook en Middelaar

Gemeentehuis Mook en Middelaar
Raadhuisplein 6
6585 AP Mook
Tel: 024 6961939
Website: www.mookenmiddelaar.nl
E-mail: gemeente@mookenmiddelaar.nl
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media