Met deze make-up krijg je die natuurlijke look als bruid

Make-up-voor-je-bruiloft

Veel vrouwen boeken in aanloop naar de grote dag een sessie bij de schoonheidsspecialiste. Zo wordt de huid lekker gereinigd en met een masker verzorgd. Ook het opbrengen van proef make-up kan een onderdeel van de voorbereiding van jouw trouwdag zijn. Zo zijn er ook kapsters die behalve het opsteken van het haar ook make-up opbrengen.

Is het opbrengen van make-up iets wat je liever zelf doet? Heel begrijpelijk. Als je regelmatig make-up draagt, ben je hier zelf erg bedreven in. Ook voor wie amper make-up draagt, is zelf je gezicht opmaken helemaal niet moeilijk. Met deze producten lukt dat je! En als cadeau krijg je ook nog die prachtige natuurlijke look. 

Het geheim van de natuurlijke look

Een natuurlijke look is perfect voor je trouwdag. Dat niemand opmerkt dat je foundation draagt. Zo hoort make-up te zijn. Een goede verzorging voor jou en je gezicht. Een natuurlijke look is erop gericht om zo dicht mogelijk bij jouw huid te blijven.

Geen foundation die tinten lichter of donkerder is. Nee juist één die perfect aansluit bij de kleur van je huid. Daarbij is een goede gezichtsverzorging ook het geheim waardoor die make-up zo goed dekt. 

De producten van Clinique worden door veel vrouwen gebruikt. En zeker ook op de trouwdag.
Clinique bij Douglas kopen geeft je de zekerheid dat je de beste verzorgingsproducten in je bezit hebt.

Huidverzorgingsproducten

Ontworpen om je huid te laten ademen en stralen

Doordat de producten gemaakt zijn om je huid te laten ademen, zul je dit ook zien in je teint. Een natuurlijke, frisse tint zonder poriën die verstopt zitten. Een fijne basis kun je leggen met de superprimer van Clinique. Deze primer dekt heel licht, maar toch zuiver. Alle velkes en onregelmatigheden zijn vakkundig onder de primer verborgen.

Wat foundation? Kies dan uit 1 van de 11 tinten foundation. Zo is er altijd één die perfect bij jouw huidskleur past. In de T-zone (neus, voorhoofd en kin) is er meer talg aanwezig. Dit kan leiden tot puistjes. Een goed product is de Super Powder Double Face Wonder. Dit poeder verstopt je poriën niet, maar brengt wel rust en een stabiele basis aan. 

Sla ook alvast een maskertje in

Afhankelijk van je huidtype kan een verzorgend of vocht inbrengend makser ook heerlijk zijn in de voorbereiding. Het beste kun je bij de schoonheidsspecialiste even vragen welk makser jouw huid nodig heeft. 
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media