Trouwen in Gennep

Trouwen in de gemeente Gennep? Een enthousiast team staat voor jullie klaar. Wat is daarop jullie antwoord? Op deze pagina vind je alvast alle informatie die je nodig hebt om te kunnen trouwen in de gemeente Gennep.

Trouwlocaties

De gemeente Gennep heeft een aantal bijzondere trouwlocaties en is bijzonder trots op het cultuurhistorisch erfgoed binnen haar gemeentegrenzen. Maar liefst 25 rijksmonumenten en 8 gemeentelijke monumenten. Een daarvan is het, letterlijk boven alles uitstekende, prachtige stadhuis, daterend uit 1620. Center Parcs Het Heijderbos is o.a. één van die bijzondere trouwlocaties.

Trouwen-in-GennepTrouwambtenaren

Misschien nog wel belangrijker dan de trouwlocatie is de trouwambtenaar oftewel de BABS. Aan de gemeente Gennep zijn een aantal trouwambtenaren verbonden die zich op de website van de gemeente voorstellen en ieder op hun eigen wijze kenbaar maken hoe zij er alles aan azullen doen om voor jullie als bruidspaar een onvergetelijke dag te realiseren.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Sober huwelijk

De ceremonie bevat de wettelijke formaliteiten en een korte toespraak, wordt voltrokken in het gemeentekantoor en is mogelijk op donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur. De ceremonie duurt ongeveer 15 minuten. Er mogen maximaal 12 personen anwezig zijn (inclusief bruidspaar en getuigen). Dit huwelijk dient minimaal 4 weken voor de trouwdatum te worden gereserveerd.

Gratis trouwen

De ceremonie becat alleen de wettelijke formaliteiten en wordt voltrokken in het gemeentekantoor en is mogelijk om maandag om 09.00 of 09.15 uur. De ceremonie duurt ongeveer 5 minuten. Er mogen maximaal 12 personen aanwezig zijn (inclusief bruidspaar en getuigen). Dit huwelijk dient minimaal 4 weken voor de trouwdatum te worden gereserveerd.

Meer informatie over trouwen in Gennep

Gemeente Gennep
Ellen Hoffmannplein 1
6590 HD Gennep
Tel: 0485 494141
Website: www.gennep.nl
E-mail: gemeente@gennep.nl
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media