Trouwen in Gulpen-Wittem

Gulpen-Wittem is een geliefde gemeente om elkaar het ja-woord te geven. Naast het trouwen in het gemeentehuis is het ook mogelijk om te trouwen op een locatie naar keuze. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt zoals trouwlocaties, huwelijkskosten, informatie over de trouwambtenaar en nog veel meer.

Trouwlocaties

• In de raadzaal van het gemeentehuis
• Oude Kerktoren in Gulpen
• Kasteel Wittem
• Wijndomein de Planck
• De Kloosterbibliotheek in Wittem
• De Eyserhof in Eys

Eenmalige trouwlocatie

Voor het verkrijgen van toestemming voor trouwen op een eenmalige locatie dien je vier maanden van te voren schriftelijk een aanvraag in bij de gemeente Gulpen-Wittem.

Trouwen-in-Gulpen-WittemTrouwambtenaren

Een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand, ook wel BABS genoemd, is degene die namens de gemeente huwelijken voltrekt. De afdeling Burgerzaken wijst een trouwambtenaar toe die het huwelijk voltrekt. Het is mogelijk dat je een voorkeur uitspreekt voor een bepaalde ambtenaar. Je dient dit uiterlijk zes weken voor het huwelijk door te geven. De afdeling Burgerzaken kan niet garanderen dat deze ambtenaar ook daadwerkelijk het huwelijk zal voltrekken. Ongeveer twee weken voor de geplande trouwdatum neemt een BABS contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Op de website van de gemeente Gulpen-Wittem stellen de trouwambtenaren zichzelf aan jullie voor.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op maandag van 14.00 tot 16.00 uur kan er kosteloos getrouwd worden in de gemeente Gulpen-Wittem. Meer informatie kun je opvragen bij de gemeente.

Meer informatie over trouwen in Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem
Vliegenstraat 12
6271 DA Gulpen
Tel: 043 8800600
Website: www.gulpen-wittem.nl
E-mail: info@gulpen-wittem.nl
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media