Trouwen in Maasgouw

Jullie staan voor één van de mooiste dagen in jullie leven. In een van de trouwlocaties van de gemeente Maasgouw geven jullie elkaar het ja-woord. Dit moet een prachtige dag worden, een dag waar jullie later met veel plezier aan terug kunnen denken. Kortom, het is jullie dag, wij vinden het een eer dat jullie hiervoor een van de locaties van de gemeente Maasgouw hebben uitgekozen. De BABS zal er alles aan doen om de huwelijksvoltrekking zo goed mogelijk voor jullie te regelen. 

Gang van zaken

Het huwelijk is één van de mogelijkheden om de realtie met je partner officieel vast te leggen. Ga je trouwen? Dan leg je eerst een verklaring af in de gemeente waar je gaat trouwen. Deze verklaring kun je vinden op de website van de gemeente. 

Trouwen-in-MaasgouwTrouwlocaties

In de gemeente Maasgouw zijn verschillende unieke trouwlocaties, waarvan 2 in de Raadszaal te Heel en het Publiekscentrum Maasbracht. Op de vier buitenlocaties, Protestants kerkje in Stevensweert, Kasteelhoeve De Grote Hegge, Theater De Abdijhof Thorn en op Partyschip de Cascade/Stadt Wessem kun je buiten de normale openingsuren ook trouwen op zondag tussen 09.00 en 16.00 uur.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Kosteloos trouwen kan op maandagochtend om 09.00 uur.

Meer informatie over trouwen in Maasgouw

Gemeentehuis Maasgouw
Markt 36
6051 DZ Maasbracht
Tel: 0475 852500
Website: www.gemeentemaasgouw.nl
E-mail: info@gemeentemaasgouw.nl

Trouwbedrijven gemeente Maasgouw


Kasteelhoeve De Grote Hegge

Kasteelhoeve De Grote Hegge

ThornBezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media