FotoSnap Sfeervolle partyverhuur

  • 4_fotosnap_sfeermaker-huwelijk
  • 3_fotosnap_groepsfoto-photobooth
  • 2_fotosnap_partyverhuur
  • 1_fotosnap_fotohokje-huren
  • 4_fotosnap_sfeermaker-huwelijk
  • 3_fotosnap_groepsfoto-photobooth
  • 2_fotosnap_partyverhuur
  • 1_fotosnap_fotohokje-huren
Naar de website  

Gefeliciteerd,

Jullie hebben trouwplannen! Ben je bezig met het plannen van het huwelijk of gewoon opzoek naar inspiratie voor jouw grote dag? Vergeet niet om je gasten te vermaken, dat doe je heel gemakkelijk met een photobooth. Een photobooth is de ideale partyverhuur op je bruiloft voor jong en oud. De gasten kunnen zelf aan de slag. De foto's worden meteen geprint, en, wat zij niet weten... je krijgt alle foto's ook nog digitaal. Pressie middel voor het leven!

- Wij nemen alles uit handen, wij regelen alles met de locatie! -
 

Fotostrips, gastenboeken en bedankjes

We leveren de photobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint. Dit stemmen we met jou of de locatie af. We zorgen dat het gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst. Hoe leuk is het dat de gasten meteen 1 foto in het gastenboek kunnen plakken. De andere mogen ze natuurlijk zelf houden. Een speciaal huwelijksbedankje. Geen gemaakte foto's maar een tastbare en waardevol aandenken aan je bruiloft.
 

Persoonlijk ontwerp

De fotostrips worden helemaal naar jouw wensen opgemaakt zodat je een speciaal en persoonlijk ontwerp voor de fotostrips ontvangt. Wij vragen vaak naar de uitnodiging van het huwelijk waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je kunnen ontwerpen. Mocht je andere wensen hebben dan op de uitnodiging te zien zijn kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen.

FotoSnap

Einsteinstraat 12
1821BZ Alkmaar
072-7100730

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media