Fotobelevenis.nl - Photobooth-huren Onmisbaar! De photobooth

  • 5_fotobelevenis_fotokist-huren
  • 4_fotobelevenis_photobooth-huren
  • 3_fotobelevenis_vw-photobooth
  • 1_fotobelevenis_partyverhuur
  • 1_fotobelevenis_fotohokje-huren
  • 5_fotobelevenis_fotokist-huren
  • 4_fotobelevenis_photobooth-huren
  • 3_fotobelevenis_vw-photobooth
  • 1_fotobelevenis_partyverhuur
  • 1_fotobelevenis_fotohokje-huren
Naar de website  

Een photobooth huren op je bruiloft

Uitgeteld liggen jullie op bed... Na een onvergetelijke dag. Je pakt het gastenboek er nog even bij dat naast de photobooth of het fotohokje lag en begint erin te bladeren. Bij het zien van de hilarische foto's, komen jullie niet meer bij van het lachen! Al jullie gasten zijn de photobooth ingedoken en hebben de leukste foto's gemaakt. Zo'n photobooth huren voor je bruiloft was werkelijk een goede keuze voor een ongekende tastbare herinnering.
 

Een onmisbaar item op jullie trouwdag

Heb je zelf wel eens een bruiloft bezocht waar je het na een uurtje wel zo'n beetje gezien had? De inzet van een photobooth op jullie trouwdag geeft de gasten iets te doen en je zult zien dat ze niet eerder vertrekken. We noemen het niet voor niets foto entertainment. Even stiekem in zo'n leuk fotohokje, of gekke poses 'striken' voor de fotospiegel. Het geeft de mensen een ongekende glimlach op hun gezicht. Na deze fotobelevenis krijgen ze direct hun foto als herinnering mee naar huis en kunnen ze ook nog een foto afdruk in jullie gastenboek plakken. Wedden dat ze het nog lang over jullie bruiloft en dat fantastische fotohokje zullen hebben? Daarnaast zal je bij al je vrienden de fotoafdrukken op hun prikborden en koelkasten terugvinden.
 

Type photobooths

De term photobooth is de Engelse vertaling van fotohokje, maar wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor allerlei soorten fotomachines. Wij hebben de volgende mogelijkheden:

? Fotohokje huren
? Fotokist huren
? Magische fotospiegel huren
? Fotobusje huren
 

Keuze gemaakt? Ga je mee beleven?

Wanneer je je keuze gemaakt hebt, is het tijd om de fotobelevenis helemaal onvergetelijk te maken. Dat kunnen we onder andere doen door het fotostrookje te personaliseren. Want, hoe leuk is het als mensen een aandenken mee naar huis krijgen dat helemaal past bij jullie vormgeving! Het personaliseren van het fotokader zit bij de prijs inbegrepen, elk project is dus een stukje maatwerk.
 

Wel of geen begeleiding bij de photobooth?

Deze keuze laten we altijd aan jullie zelf over. Wel weten we vanuit ervaring dat een begeleider bij een photobooth een enorme toegevoegde waarde heeft. Vooral vanwege de complete service en hulp bij het maken van de foto's.
 

Maak je photobooth belevenis compleet

Om de photobooth belevenis compleet te maken, raden wij zelf altijd de volgende extra's aan:

 Gastenboek
 GIF animated optie
 Bedank envelopjes
 Online galerie
 

Photobooth huren voor je bruiloft?

Hopelijk hebben wij je een goede eerste indruk gegeven van alle mogelijkheden. Weet jij al welke Photobooth je wilt huren? Dan stellen wij met alle liefde een vrijblijvende offerte voor je op! Dat kan via het contactformulier op deze pagina. Wij staan graag voor je klaar!

Fotobelevenis.nl - Photobooth-huren

Van IJsendijkstraat 144
1442CS Purmerend
0299-748025

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media