Peter de Jonge Unieke bruiloftsmuziek tijdens de trouwdag

  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
Naar de website  

Bijzonder entertainment op jullie trouwdag?

Peter de Jonge wordt veel gevraagd voor recepties en trouwerijen. Hij is herkenbaar aan zijn warme, stevige stem en vooral ook een sterke belangstelling voor datgene wat jullie beweegt. Op jullie trouwdag verrast hij het bruidspaar en de gasten met een afwisselend repertoire van eigen songs en liedjes uit allerlei tijden en velerlei landen. Vooral de interactie met de bruiloftsgasten is de basis voor zijn optreden.

Peter overlegt vooraf altijd met jullie om zo goed mogelijk aan alle wensen tegemoet te komen, uiteraard passend bij de gelegenheid. Peter begeleidt zichzelf altijd op de gitaar waarbij ieder optreden altijd geheel akoestisch is.
 

De juiste liedjes tijdens de huwelijksvoltrekking

Peter zingt juist die liedjes die jullie passend vinden voor jullie huwelijksvoltrekking, receptie e.d. Hij kan het en doet het graag.

?Als ik mijn gitaarkoffer open doe en mijn gitaar tevoorschijn haal, zing ik altijd eerst een lied om me voor te stellen en meng me daarna in het feestgedruis om de gasten te ontmoeten. Een praatje, een liedje en dan zien we wel hoe het feest verloopt. Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden en ze te entertainen?.

?Mensen zijn vaak verbaasd over het aantal liedjes in mijn reportoire. Zelf weet ik soms ook niet waar ik ze vandaan tover. Zodra iemand een strofe zingt, blijk ik zo in te kunnen haken. Voor mij is dan de beleving van het moment net zo nieuw als voor de gasten. Verveling ken ik dus niet?.

Tijdens menig trouwplechtigheid zing ik een gekozen lied dat ik speciaal voor die gelegenheid instudeer. Het liefst een nummer waar het bruidspaar een bijzondere herinnering aan heeft. Dat blijft telkens weer een speciaal moment?.

De gage van Peter is € 350,= voor een optreden tot een max van enkele uren.

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zutphen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Brabant

Volg ons op social media